maanantai 27. elokuuta 2012

Robert De Niro vs Vito Corleone

Viime viikon torstaina saapui kotiimme Kummisetä Trilogian toinen osa, Vito! 

Vito on 15.5 syntynyt maatiaskissa Pohjanmaalta. Vito oli ehtinyt jo käydä yhdessä kodissa ennen meille muuttoaan. Aiemman perheen lapsen allergian takia Vito etsikin kiireesti uutta kotia, jonka se sai meiltä Niron kaverina.

Moi olen Vito!
Niro uuvuksissa reviirin puolustamisesta.



Piilopaikka
 





Lazy
Alkuun Niro puolusti kiivaasti reviiriään. Niro näytti Vitolle kuka on kingi talossa, eikä päästänyt raasua vessaan, eikä syömään. Jouduttiin ekojen päivien aikana teljetä uusi tulokas vessaan, jotta "vanhempi" herra sai levätä välillä.
Kärpänen katossa



Perjantai illallan aikana pojat saivat kuitenkin välit selviksi, ja ovatkin olleet erottamattomat siitä asti. Syödään, nukutaan, leikitään ja käydäänpä melkein jopa vessassa samaa aikaa.

Erottamattomat
Jin ja Jang
Kolmos osaa odotellessa...

maanantai 20. elokuuta 2012

Niron valtakunta!


 Niro alkaa olla jo niin vikkelä, että siitä ei saa kuvia oikein muulloin kun se nukkuu. Onneksi toi toinen meistä on sen verran etevä kuvaaja, että on saanut taas muutamia kuvia tallennettua Nirosta viime viikkojen ajalta.

Ette nää mua!
Tein pesän lakanakasaan!
Onks sulla herkkuja mulle?









keskiviikko 8. elokuuta 2012

Kansainvälinen kissojen päivä!

Päiväunilla
Viimepäivien aikana Niro on ottanut vähän liiankin rauhallisesti. Olin jo ihan varma että sillä on joku hätänä, kun ei riehunut samalla lailla kun ennen. Hetken luultiin että ollaan saatu kasvatettua pikku Nirosta jo vanha laiska kissa, mutta tänään kansainvälisen kissojen päivän kunniaksi vanha ADHD Niro palasi kuvioihin! Ainakin tietää että kissalla on kaikki kunnossa kun jaksaa taas temmeltää.


 

 Vessan lavuaarista on tullut Niron uusi lempi paikka. Niro ei vettä pelkää, vaan leikkii mielellään lavuaarissa vaikka hana olisikin päällä.














Koulutus on ainakin jonkun verran onnistunut. Niro heittäytyy selälleen aina suihkepullon nähdessään.... Tosin se tykkää myös painia ja purra sitä ;D
 


Kong Kickeroo

<3

Oikein ihanaa kansainvälistä kissojen päivää Mamin omalle murulle! <3