tiistai 19. kesäkuuta 2012

Leluvalikoima

"Sähinä" -pallo
Jo näinkin lyhyessä aikaa on Nirolle ehtinyt valikoitua leluja, joilla se leikkii mieluitein. Alkuun Niro oli todella nirso leikkiessää, se suostui leikkimään vaan jos joku leikki sen kanssa. Pikkuhiljaa se kumminkin oppi leikkimään ja painimaan lelujen kanssa myös yksinään.  Vasemmalla kuvassa oleva "sähinä" -pallo oli ensimmäinen leluja johon Niro rakastui. Pallo rapisee kivasti ja sillä on helppo houkutella katti paikoista joissa sen ei kuuluisi olla, kuten kenkälaatikossa tai johtokasassa


Lempilelut


Yläkuvassa on kokoelma Niron lempileluja. Alkuun se leikki vain meidän kanssamme tolla vihreällä huiskulla, ja sen jälkeen mukaan kuvioihin tuli valko/musta kala. Kun Niro hoksasi tuon lilan "sähinä" -pallon sen jälkeen alkoi muidenkin lelujen kanssa leikkiminen onnistua. Aina saa hyvät naurut kun Niron leikkii. Meno on niin kovaa että kissa törmäilee seiniin ja ovenkarmeihin niin että kopse vaan kuuluu.

"Tylsät" lelut
Tuossa oikella olevassa kuvassa on sitten lelut jotka ei herraa sen enempää ole kiinnostaneet. Hiirissä pitäisi olla kissanminttua, mutta kun tuo meidän katti ei kissanmitusta välitä, niin ei hiiretkään kelpaa. Parin tassunkosketuksen verran Niron on noilla kahdella hiirellä leikkinyt, mutta muuten ei pikkuhiiret näytä sitä kiinnostavan.

Uudet lelut
Tänään käytiin kaupoilla ostamassa herralle lisää virikkeitä, jos johtojen ja kengännauhojen järsiminen jäisi hetkeksi. Vasemmalla oleva hiiri vibrailee ja liikkuu kun sen pyllyssä olevasta narusta vetää. Alkuun Niro pelkäsi sitä tosi paljon, mutta lopuksi alkoi jo syttyä hiirelle. Punainen- ja sininen pallo on vähän "sähinä" -pallon kaltaisia rahisevia palloja, mutta kooltaan hiukan isompia. Vielä ei niistäkään innostunut kovasti, mutta uskon että että se vielä niilläkin leikkii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti