tiistai 19. kesäkuuta 2012

Niro tuli taloon!


 Sunnuntaina 10.6 Niro sitten saapui meille. Niro on kotikissa, joka on kotoisin Lahest. Nimensä pikkuinen on saanut kuuluisan Kummisetä (The Godfather) näyttelijä Robert De Niro:n mukaan. Jos jollekin on epäselvää niin kotikissa tarkoittaa sellaista kissaa jonka kumpikaan vanhemmista ei ole rotukissoja, vaan joidenkin rotujen sekoituksia.

Ensimmäinen virallinen kuva Nirosta (6vko)
Alkuun Niro laittoi kamalan metelin pystyyn, kun se vietiin pois tutuista nurkista. Kotimatka Lahesta - Tampereelle meni sitten ihan hyvin, Niro nukkui koko pitkän matkan bussissa.

"Leijona"
.
Niro on ollut meillä jo reilun viikon. Heti alkuun ikäväksemme huomasimme pikkuisella korvapunkkeja. Heti toisena päivänä tuli sitten reissu lääkärin vastaanotolle. Urheasti Niro selvi reissusta, vaikka autossa pelkäähurjasti eikä bussikyydeistäkään hirveästi välitä. Lääkäriltä saimme ohjeet korvien putsaamiseen päivittäin ainkain viikon ajan ja uuden punkkikuurinsittenkahden viikon päästä.Toivotaa nettä pikkuisen korvat paranevat pian.
Niro on hyvin utelias ja leikkisä. Alkuun Niro oli matkasta hieman stressaantunut ja nukkui paljon, mutta viimepäivien aika se on innostunut leikkimään enemmänkin. Iltaisin on pakko leikittää poika uuvuksiin asti, jotta saa itse nukkua yönsä rauhassa. Aamulla Niro herää heti, kun huomaa jonkun nousseen ylös sängystä. Töihin lähtöön pitääkin nykyyän varata ylimääräinen puolituntia, jotta ehtii leikkiä Niron kanssa aamulla.

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana pikku Niro ♥ Tädin pikku kulta ♥. Toivottavasti korvapunkit pötkivät pian pakoon :). Janita, pyytäisin sua muuten kiinnittämään enemmän huomiota kirjoitusvirheisiin tätä blogia kirjoittaessasi :D.

    VastaaPoista
  2. Niinhän se on, Ihana <3 heh, eikös noi kirjotusvirheet oo ihan mun tavaramerkki ;) Korjailen virheitä sen verran, että saa jotain selvää... parempaan en valitettavasti pysty ;D

    VastaaPoista